Julemarked

Hjertelig velkommen til Gjennestad Julemarked 2023!

Fredag 1. desember kl. 10.00 – 18.00

Lørdag 2. desember kl. 10.00 – 16.00

Sommersesongen er ved veis ende, høsten har meldt sin ankomst og vi på hagesenteret er i full sving med juleforberedelsene. Og du vet hva det betyr, ikke sant? Jo, det betyr at det på nytt er duket for julemarked her på Gjennestad!

Bor det en liten kremmer i deg? Bærer du på et skjult kunstnerisk talent som du tror andre vil ha glede av? Er du av typen som lager altfor mye kryddersild eller som strikker altfor mange skjerf til jul? Da er kanskje Gjennestad Julemarked noe for deg.

Vi ønsker å samle småkakebakere og hattemakere, fingerheklere og svelestekere, skinngarvere og julepyntdesignere, keramikere og jazzmusikere, glassblåsere og … ja, du skjønner tegningen. Vi er på jakt etter et mangfold av spennende kvalitetsprodukter fra lokalprodusenter og –forhandlere som fortrinnsvis deler Gjennestad sine visjoner om bærekraft.

I likhet med fjoråret vil årets julemarkedet bli avholdt under det nye taket på baksiden av hagesenteret. Vi vil forsøke å holde lokalet godt over frysetemperatur, men vi må samtidig presisere at dette er et utemarked under tak, og alle utstillere må kle seg deretter.

 

Utstillere vil bli fakturert i forkant og prisene i år er som følger:

  • Bord (180x75cm) i markedshallen kr 750,- pr. bord (maks tre bord pr. utstiller)
  • Strømuttak til stand kr 350,-

 

Prisene gjelder for begge dagene. Påmeldingsfrist 15. oktober. Søknadsskjema finner du på vår hjemmeside: https://gjennestadhagesenter.no/.

Tildeling av plasser vil skje innen utgangen av uke 42 med betalingsfrist 1. november. Innbetaling vil gjelde som bekreftelse på at du ønsker standen. Ubetalte stander vil bli tilbudt utstillere som står på venteliste. Ytterligere informasjon samt kart med plassering vil bli sendt ut til alle påmeldte i løpet av uke 46.

All den tid arrangørenes primæroppgave er å drifte et av landets største hagesentre, har vi dessverre ikke kapasitet til å stå standby på telefon. Ved eventuelle spørsmål eller andre henvendelser, ber vi dem derfor vennligst om å benytte vår e-postadresse: julemarked@gjennestad.no.

 

 

 

 

Søk nå knapp