Julemarked

Gjennestad Julemarked 2022

Fredag 2. desember kl. 10.00 – 18.00

Lørdag 3. desember kl. 10.00 – 16.00

Etter et opphold på to år skal vi endelig få lov til å legge pandemien bak oss, og vi på Gjennestad har på nytt gleden av å invitere både gamle og nye utstillere til Julemarked.

Bor det en liten kremmer i deg? Bærer du på et skjult kunstnerisk talent som du tror andre vil ha glede av? Er du av typen som lager altfor mye kryddersild eller som strikker altfor mange skjerf til jul? Da er kanskje Gjennestad Julemarked noe for deg.

Vi ønsker å samle småkakebakere og hattemakere, fingerheklere og svelestekere, skinngarvere og julepyntdesignere, keramikere og jazzmusikere, glassblåsere og … ja, du skjønner tegningen. Vi er på jakt etter et mangfold av spennende kvalitetsprodukter fra lokalprodusenter og –forhandlere som fortrinnsvis deler Gjennestad sine visjoner om bærekraft.

I år vil Julemarkedet bli avholdt under det nye taket på baksiden av hagesenteret. Vi vil forsøke å holde lokalet godt over frysetemperatur, men vi må samtidig presisere at dette er et utemarked under tak, og alle utstillere må kle seg deretter.

 

Utstillere vil bli fakturert i forkant og prisene i år er som følger:

  • Bord (180x75cm) i markedshallen kr 500,- pr. bord (maks fem bord pr. utstiller)
  • Strømuttak til stand kr 300,-

Prisene gjelder for begge dagene. Påmeldingsfrist 15. oktober.

Tildeling av plasser vil skje innen utgangen av uke 42 med betalingsfrist 1. november. Innbetaling vil gjelde som bekreftelse på at du ønsker standen. Ubetalte stander vil bli tilbudt utstillere som står på venteliste. Ytterligere informasjon samt kart med plassering vil bli sendt ut til alle påmeldte i løpet av uke 46.

All den tid arrangørenes primæroppgave er å drifte et av landets største hagesentre, har vi dessverre ikke kapasitet til å stå standby på telefon. Ved eventuelle spørsmål eller andre henvendelser, ber vi dem derfor vennligst om å benytte vår e-postadresse: julemarked@gjennestad.no.

Velkommen til et super hyggelig julemarked!

 

Med vennlig hilsen

Turid og Ole-Jørgen

Gjennestad Hagesenter

 

 

 

Søk nå knapp